Se întâmplă uneori ca lucrurile să nu meargă așa cum ți-ai dorit sau te-ai așteptat. Se întâmplă ca, pentru ceva bun ce faci, să fii răsplătit cu rău. Se întâmplă să investești tot ce ai și tot ce ești și să culegi… vânt.

Și atunci apare dezamăgirea. Inevitabil. Tinzi să dai înapoi, să pui sub semnul întrebării tot ce ești, să reconsideri tot ce faci.

În astfel de momente, ceea ce trebuie să știi e că nu totul se limitează la un tavan sau la văzduh. Trebuie să știi că Cineva vede tot ce faci, tot ce simți, tot ce spui, tot ce investești. Știe cât suflet ai pus în ceea ce ai făcut. Știe care a fost scopul tău. Știe direcția în care te-ai îndreptat. De ce? Pentru că El vede dincolo de ceea casino spiele ce izbește ochiul. El vede adâncul inimii. El percepe dincolo de ceea ce percep oamenii.

Deci, dacă ai ști toate acestea, atunci nu ai mai fi dezamăgit. Deoarece El știe ce ai făcut și de ce ai făcut ceea ce ai făcut, El îți va răsplăti pe măsura faptei tale. Și acest lucru ar trebui să te încurajeze. Să-ți dea avânt să faci în continuare lucrul bun la care te-ai pornit, în ciuda tuturor piedicilor (omenești) pe care le-ai avut în drumul tău.

De aceea, te sfătuiesc să îți continui drumul plin de curaj, fără deznădejde și, cel mai important, cu zâmbetul pe buze.