Dragostea… Dacă oamenii ar înțelege cât de mult valorează… Dacă ar înțelege ei cât de multe lucruri se pot face cu dragoste… Ce frumoase lucruri ies din ea…

Din dragoste, o mamă jertfește totul pentru copilul ei, pentru ca, mai apoi, toată viața să îl vadă ca pe cea mai mare minune din viața ei.

Din dragoste, o soție slujește soțului ei o viață întreagă, și nu îi este greu să se dea înapoi de la nimic, pentru că știe că primește tot ce are nevoie de la el.

Tot din dragoste, fratele mai mare are grijă de surioara lui mai mică și o protejează de orice rău s-ar abate asupra ei, considerându-se cavalerul în armură strălucitoare responsabil de nbso binele ei.

Toate acestea sunt de la sine înțelese. Nici mama nu trebuie educată să își iubească copilul, nici soția nu poate fi constrânsă să slujeașcă soțului ei, și nici un frate obligat să aibă grijă de surioara lui. Toate vin ca o urmare firească a dragostei.

Deci, dacă vrei să vezi dragostea și nu știi unde să te uiți, urmărește aceste exemple. Uitându-te la ele, vei învăța cum să iubești, cum să te jertfești și cum sa vezi pe cel de lângă tine mai presus… în dragoste.