Trăim într-o lume în care fiecare trage la pătrăţica lui. Nu suntem deloc interesaţi de ceilalţi: să-i ajutăm, să-i înţelegem, să-i cunoaştem. Mergem pe principiul fiecare pentru el în toate aspectele vieţii de zi cu zi.

Dacă cineva ne face totuşi un bine, căutăm să i-l întoarcem cât mai repede posibil. Nu cumva să rămânem datori şi să ne trezim într-o zi, când ne este lumea mai dragă, că respectivul apelează la noi online casino canada şi ne scoate din confortul momentului.

La fel se întâmplă şi cu cineva care ne face un rău. Căutăm i-l Subscribe to: Best Sellers > Single Panel Opiate (HER, MOR) Home Urine Test Kit & Cleanse SupplementsCloud management solutions leader for business and governmentViocorpProgrammerSean KnappEngine YardOver 200,000 Hollywood insiders Find great holiday deals on products for the home, kitchen, or garden. întoarcem de urgenţă. Aplicăm ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte ca la carte. Însă uităm ceva extrem de important: ochi pentru ochi va ajunge într-un final să lase întreaga lume oarbă. Şi bineînţeles că noi nu vrem să ajungem acolo.

Ce e de făcut deci? Să mai lăsăm de la noi. Să mai întoarcem şi celălalt obraz. Să avem grijă de ochii noştri şi, implicit, de ai celorlalţi. Nu am vrea să trăim într-o lume în care toţi bâjbâie pe întuneric doar pentru că nu am putut renunţa la ambiţia noastră.