„VoxDei este un un grup care s-a consolidat în timp, neputând menționa concret ziua „nașterii” lui. Putem vorbi doar despre motivația care este fermă în inima oricărui membru, dorința de a fi lucrători împreună cu Dumnezeu şi să facem auzită Vocea Lui în această lume cuprinsă de tot mai multă confuzie. În mulțimea de voci lipsite de adevăr, vrem să fim glasul care aduce speranță, pace, vindecare, vrem să fim Vocea Dragostei lui Dumnezeu. Dorim să aducem la cât mai mulţi mesajul împăcării cu Dumnezeu prin credinţa în Fiul Său Isus Hristos.

De aceea ne-am dorit ca acest cântec să aibă o încărcătura spirituală în care să fie prezentată Opera de mântuire a întregii lumi, mesajul central şi cel mai important pentru orice creștin : „Hristos a murit, dar a înviat şi stă la dreapta Tatălui în ceruri!” Ne bucurăm că Dumnezeu i-a dăruit compozitorului şi prietenului nostru Corneliu Matei acest cântec în care se combina dramatismul răstignirii cu bucuria învierii.

Mirabela Apopei este liderul care a vibrat cel mai mult în acest proiect, reușind să aducă împreună aşa mulţi oameni cu calități muzicale deosebite: Daniel Carcea, Florin Milici, David Croitor şi toti acești tineri dedicați din acest grup. Pentru ca impactul să fie maxim în inima ascultătorilor am decis să producem şi un videoclip acestui cântec cu sprijinul echipei New Vision Romania. Cred că Dumnezeu este onorat prin acest mare proiect în care toţi am adus ce am avut mai bun cu toată inima.”

Semnat,

Echipa VoxDei – Vocea lui Dumnezeu.

Ce poate iesi când tinerii îşi dau mâna şi se unesc într-un asemenea proiect? Iată câteva fotografii de la filmări şi mai jos şi videoclipul.    < FOTO AICI > – Fotografii realizate de Cornel Spoiala

Coordonator proiect : Mirabela Apopei

Muzica si Text: Corneliu Matei
Aranjament instrumental : Daniel Carcea
Pian : Croitor David
Master : Piu Sorin